Готуємо незвичайну закуску для святкового столу: з повітряними зеленими коржами і червоною рибою – закусочний пиріг з червоною рибою «Різдвяний вінок».
Це дуже смачно і ефектно: просто вищий пілотаж! Коли дивишся на картинку, думаєш, що нереально самому приготувати таке диво! Насправді ж нічого складного немає! Зате результат приголомшливий: повітряне тісто, ніжний і смачний крем – мрія будь-якого гурмана. Попереду Різдво: світлий і красивий сімейний свято – побалуйте рідних незрівнянною випічкою.
Необхідні інгредієнти
Тісто
- шпинат свіжий – 150 грам,
- масло рослинне – 150 грам,
- курячі яйця – 3 штуки,
- цукор – 1 чайна ложка,
- сіль – ½ чайної ложки,
- цедра 1 лимона,
- лимонний сік – 20 мл,
- розпушувач – 11 грам (пакетик),
- пшеничне борошно – 150 грам,
- крохмаль кукурудзяний – 40 грам.
Начинка
- вершковий сир – 300 грам,
- слабосолона сьомга – 300 грам,
- часник – 2-3 зубчики,
- кріп – 1 пучок,
- лимон – 1 штука.
Як приготувати закусочний пиріг з червоною рибою «Різдвяний вінок»
Різдвяний вінок готовий! Яскраве, красиве і дуже смачне блюдо! Перед подачею до столу розрізаємо закусочний пиріг з червоною рибою на порційні шматочки. У розрізі ще красивіше! Повітряне тісто, ароматний крем, найсмачніший – і все це в поєднанні зі слабосоленої сьомгою! Не закуска, а мрія кулінара! Ще більше цікавих рецептів для будь-якого столу ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту і світлого свята.