Самий смачний пиріг з цибулею і курячою грудкою

Сьогодні я розповім, як приготувати найсмачніший пиріг з цибулею.

Дуже ніжний, соковитий і весняний корж подарує вам справжнє подих свіжості і теплоти. Ідеальне тісто в поєднанні з смачною і соковитою начинкою, яка розчиняється у роті — пиріг залишає найкращі враження. Ця випічка дійсно універсальна: вона підійде як на святковий стіл, так і для обіднього застілля. І діти, і дорослі будуть в захваті від неймовірного смаку і дивного вигляду пирога з цибулею і сиром.

Необхідні інгредієнти

  • 150 грам сметани;
  • 3 курячих яйця;
  • пучок зеленого лука (пера);
  • 100 грам борошна (приблизно, може піти трохи більше або менше);
  • 150 грам вареної курячої грудки;
  • 70 грам твердого сиру;
  • півтори чайні ложки розпушувача;
  • 1 грам харчової соди;
  • половинка чайної ложки солі.

Найсмачніший цибульний пиріг з курячою грудкою і сиром: покроковий рецепт

  • Перш, ніж приготувати пиріг з цибулею і сиром, необхідно відварити курячі грудки: у звичайному окропі, з сіллю до готовності.
  • Вбиваємо яйця в ємність і збиваємо міксером кілька хвилин: вони повинні збільшитися в кілька разів обсязі. Підсолюємо, додаємо розпушувач. Викладаємо сметану.
  • Після через ситечко просіваємо борошно, щоб не було грудочок, і вона просочилася киснем. Додаємо в яєчну масу. Перемішуємо всі інгредієнти для пирога з цибулею з допомогою міксера до однорідної консистенції. Тісто для пирога з курячою грудкою готово.
  • Далі, за рецептом пирога з цибулею і сиром, нарізаємо пір’я цибулі дрібними шматочками: головки можна залишати або прибирати, як побажаєте.
  • Беремо курячу грудку і нарізаємо його невеликими кубиками. За рецептом приготування сирного пирога з куркою і луком, необхідно змішати всі складові, а саме: у тісто додаємо нарізану цибулю і курку.
  • Гарненько перемішуємо до однорідної консистенції. Тепер залишилося запекти нашу смакоту.
  • Для початку виберемо необхідну форму для випікання. Я використовую ємність діаметром 20 сантиметрів: більше краще не використовувати. Застеляємо її поверхня пергаментом для випікання. Змащуємо дно і боки вершковим або рослинним маслом: на ваш розсуд.
  • Висипаємо тісто пирога з куркою в формочку і розрівнюємо поверхню: чим менше буде ємність, тим випічка виходить вище і пишніше, як у бабусі.
  • Розігріваємо духовку до температури 180 градусів і відправляємо смачний пиріг з цибулею і куркою запікатися.
  • Приготування курячого пирога з цибулею в духовці зазвичай займає 30 хвилин: однак, це залежить від розміру форми і особливостей кухонного обладнання. Випічка повинна придбати красивий яскравий відтінок.
  • Твердий сир натираємо на крупній тертці. Коли пиріг стане рум’яним, дістаємо його і посипаємо зверху сиром. Потім знову ставимо в духовку до моменту підрум’янення сирної скоринки: по часу, це приблизно 10-15 хвилин — залежить від особливостей пристрою для випікання.
  • По готовності дістаємо пиріг і залишаємо остигати. Потім обережно виймаємо з форми і подаємо на стіл. Він смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.
  • Ось ми і приготували з вами цей чудовий пиріг, який займе почесне місце на сімейному столі.

    Самый вкусный пирог с луком и куриной грудкой

    Приємного апетиту.