Закусочні млинці з цибулькою

Закусочные блины с лучком

Інгредієнти:

Пюре (картопляне)

1 скл.

Вода

1 скл.

Цибуля ріпчаста

2 штуки

Молоко

1 скл.

Борошно пшенична

2 скл.

Цукор

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Дріжджі (свіжі)

15 грамів

Олія рослинна рафінована

50 грамів

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Час приготування: 2 години
  • Температура подачі: Тепле блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Масляна
  • Сезон: весна

Млинці з картоплею і смаженою цибулею виходять дуже смачними і поживними. До того ж, ще й економними! Адже для приготування цієї страви не потрібно купувати дорогі інгредієнти.

Спосіб приготування:

Картопляне пюре викладаємо в миску, додаємо сіль, цукор і раскрошенные дріжджі. Вливаємо трохи теплої води і розтираємо в однорідну суміш. Поперемінно підливаємо воду і молоко і підсипаємо борошно.

Залишаємо тісто на 1 годину в теплому місці, щоб підійшло. Розмішуємо у тесті дрібно нарізану цибулю, вливаємо 3-4 столові ложки рослинної олії і даємо ще раз підійти.

Печемо перший млинець на змащеній маслом сковороді з обох сторін. Для випічки інших млинців змащувати маслом сковороду не потрібно.

Замість картопляного пюре беремо морквяне або шпинатне і отримуємо різнокольорові млинці.