Інгредієнти:
- Вершки
200 грамів
- Печериці свіжі
100 грамів
- Цибуля (ріпка)
1 штука
- Борошно пшенична
2 ст. л.
- Соус песто
30 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
Для млинчиків
- Молоко
700 мілілітрів
- Борошно пшенична
230 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
- Яйця курячі
2 штуки
- Вершки
50 грамів
- Цукор
1,5 ст. л.
- Сіль
0,5 ч. л.
- Кількість порцій: 1
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Тепле блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Масляна
- Сезон: весна
Гриби, обсмажені у вершковому соусі, надають цій страві оригінальний смак і аромат. Це апетитне ласощі напевно сподобається навіть маленьким гурманам. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков розповів, як правильно приготувати поживні млинці з грибним жюльєном.
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти для млинців. Замісити тісто.
У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.
Далі приготувати грибний жульєн.
Печериці нарізати скибочками, обсмажити на олії. Додати вершки і випарувати до загустіння. Акуратно перемішати, додати сіль і перець.
Потім приготувати цибуля фрі. Для цього цибуля ріпка нарізати кільцями і обваляти в борошні. Смажити у великій кількості олії і викласти на серветку.
Взяти готові млинці, викласти на них зверху грибний жульєн і кожен млинець акуратно згорнути трикутником.
На готовий млинець викладаємо грибний жульєн і звертаємо трикутником.
Млинці викласти в центр блюда, прикрасити цибулею фрі і залишилися смаженими печерицями. Додати соус Песто.