Млинці з грибним жюльєном

Блинчики с грибным жюльеном

Інгредієнти:

Вершки

200 грамів

Печериці свіжі

100 грамів

Цибуля (ріпка)

1 штука

Борошно пшенична

2 ст. л.

Соус песто

30 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Для млинчиків

Молоко

700 мілілітрів

Борошно пшенична

230 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Яйця курячі

2 штуки

Вершки

50 грамів

Цукор

1,5 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

  • Кількість порцій: 1
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Тепле блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Масляна
  • Сезон: весна

Гриби, обсмажені у вершковому соусі, надають цій страві оригінальний смак і аромат. Це апетитне ласощі напевно сподобається навіть маленьким гурманам. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков розповів, як правильно приготувати поживні млинці з грибним жюльєном.

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти для млинців. Замісити тісто.

У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.

Далі приготувати грибний жульєн.

Печериці нарізати скибочками, обсмажити на олії. Додати вершки і випарувати до загустіння. Акуратно перемішати, додати сіль і перець.

Потім приготувати цибуля фрі. Для цього цибуля ріпка нарізати кільцями і обваляти в борошні. Смажити у великій кількості олії і викласти на серветку.

Взяти готові млинці, викласти на них зверху грибний жульєн і кожен млинець акуратно згорнути трикутником.

На готовий млинець викладаємо грибний жульєн і звертаємо трикутником.

Млинці викласти в центр блюда, прикрасити цибулею фрі і залишилися смаженими печерицями. Додати соус Песто.