Інгредієнти:
- Лосось солоний
70 грамів
- Сир вершковий (cream cheese)
70 грамів
- Лимон
1 штука
- Кріп (дрібно нарізаний)
5 грамів
Для млинчиків
- Молоко
700 мілілітрів
- Борошно пшенична
230 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
- Яйця курячі
2 штуки
- Вершки
50 грамів
- Цукор
1,5 ст. л.
- Сіль
0,5 ч. л.
- Кількість порцій: 1
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Тепле блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Масляна
- Сезон: весна
Млинці з копченим лососем виходять неймовірно ніжними і дуже смачними. Ці млинці можуть бути ідеальною закускою для торжества або самостійним блюдом для затишного сімейного обіду. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков поділився рецептом цього чудового ласощі.
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти для млинців. Замісити тісто.
У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.
Далі приготувати начинку.
Вершковий сир перемішати з подрібненим кропом і додати в кондитерський мішок. Слабосоленої лосось нарізати вузькими смужками і сввернуть акуратно у формі квітки (трояндочки).
Млинці (для однієї порції буде достатньо 3 готових млинця) згорнути трикутником і викласти віялом на тарілку. Поруч видавити з кулінарного мішка трояндочку з сиру і додати лосось.
Готову страву прикрасити зеленню і лимоном.