Млинці з лососем

Блинчики с лососем

Інгредієнти:

Лосось солоний

70 грамів

Сир вершковий (cream cheese)

70 грамів

Лимон

1 штука

Кріп (дрібно нарізаний)

5 грамів

Для млинчиків

Молоко

700 мілілітрів

Борошно пшенична

230 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Яйця курячі

2 штуки

Вершки

50 грамів

Цукор

1,5 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

  • Кількість порцій: 1
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Тепле блюдо
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Масляна
  • Сезон: весна

Млинці з копченим лососем виходять неймовірно ніжними і дуже смачними. Ці млинці можуть бути ідеальною закускою для торжества або самостійним блюдом для затишного сімейного обіду. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков поділився рецептом цього чудового ласощі.

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти для млинців. Замісити тісто.

У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.

Далі приготувати начинку.

Вершковий сир перемішати з подрібненим кропом і додати в кондитерський мішок. Слабосоленої лосось нарізати вузькими смужками і сввернуть акуратно у формі квітки (трояндочки).

Млинці (для однієї порції буде достатньо 3 готових млинця) згорнути трикутником і викласти віялом на тарілку. Поруч видавити з кулінарного мішка трояндочку з сиру і додати лосось.

Готову страву прикрасити зеленню і лимоном.