Французькі млинці

Блинчики французские

Інгредієнти:

Сир

100 грамів

Полуниця

100 грамів

Цукор

1 ст. л.

Ванільний цукор

5 грамів

Вершки

20 грамів

Для млинчиків

Молоко

700 мілілітрів

Борошно пшенична

230 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Яйця курячі

2 штуки

Вершки

50 грамів

Цукор

1,5 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

  • Кількість порцій: 1
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Тип обробки: Жарення
  • Привід: Масляна
  • Сезон: весна

Це просте, але вишукане блюдо готується дуже швидко і з ним впорається навіть починаюча господиня. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков поділився рецептом ефектних французьких млинців.

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти для тонких млинчиків. Замісити тісто.

У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.

Приготувати начинку.

Сир перемішати з ванільним цукром і вершками до однорідної маси.

Полуницю з цукром пробити в блендері, щоб вийшов полуничний соус.

У центр млинці викласти начинку з сиру і акуратно скрутити млинці трубочкою.

Млинцеві рулетики полити полуничним соусом, посипати пудрою, прикрасити залишилася полуницею та м’ятою.