Це блюдо заслуговує вашої уваги! Закуска з баклажанів готується просто, з доступних продуктів! Але от смак цієї страви – просто щось!
Від нього неможливо відірватися! Запевняємо вас: смачніше м’яса і грибів у 100 разів! Запечені баклажани в духовці, з пікантним салатом з лука, петрушки і часнику – це чудова осіння закуска для будь-якого столу! Баклажани ароматні, ніжні, можна навіть сказати, пікантні: від них неможливо відірватися – хочеться ще і ще. А скільки користі в такий закуски: заряджаємося вітамінами перед довгою зимою.
Склад продуктів
- баклажани – 2 штуки (приблизно 500 грам),
- цибуля – 1-2 штуки,
- часник – 1-2 зубчики,
- цукор – 1 чайна ложка (5 грам),
- сіль – 1 чайна ложка (5 грам),
- петрушка,
- олія рослинна – 2 столових ложки,
- оцет 9 % – 1 чайна ложка.
Закуска з баклажанів з салатом із зелені: покроковий процес приготування
Ароматна, пікантна, дуже смачна закуска з баклажанів з салатом із зелені – це блюдо, яке у вашій родині стане улюбленою! Обов’язково приготуйте цю закуску. Порадуйте себе і своїх близьких: оригінально, смачно і ситно. Використовуйте сезон свіжих овочів (вірніше, його завершення), на всю котушку: готуйте смачні і корисні страви з нашим сайтом.
Приємного апетиту!