Нові фаршировані перці з сиром і часником: холодна закуска відмінна

Пропонуємо вам новинку: фаршировані перці з сиром і часником – відмінна холодна закуска на будь-який стіл!

Рецепт дуже смачних перців з соковитою начинкою – це ідеальний варіант для смачної вечері і несподіваних гостей! Також ідеальний і для того, у кого немає бажання їсти м’ясо. Продукти для цієї страви прості і доступні, процес приготування простий і достатньо швидкий. В принципі, це дієтичне блюдо, але подобається воно буквально всім! Приєднуйтесь!

Склад продуктів

  • солодкий перець – 3 штуки,
  • сир – 300-350 грам,
  • часник – 1-2 зубчики,
  • зелений кріп – за смаком,
  • куряче яйце – 1 штука,
  • сметана – 1 столова ложка,
  • сіль, суміш перців і мелена паприка – за смаком,
  • оливкова мало.

Фаршировані перці з сиром і часником: покроковий процес приготування

  • Нарізаємо дрібно промиту і обсушену зелень кропу і часник.
  • У глибоку ємність кладемо сир, додаємо сіль за смаком, паприку, сметану, розбиваємо яйце.
  • Рада. Використовуйте для приготування страви смачну густу домашню сметану: рецепт її приготування дивіться за посиланням.
  • Все ретельно перемішуємо, додаємо кріп з часником і знову перемішуємо.
  • Такий сумішшю наповнюємо перці. Перці поливаємо оливковою олією (або ароматним домашнім маслом) і запікаємо в фользі, в розігрітій до 200 градусів духовці, 20 хвилин.
  • Потім додаємо температуру на 20 градусів, розкриваємо фольгу і запікаємо ще 10-15 хвилин.
  • Фаршировані перці з сиром і часником виходять дуже смачні. Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Чудовий рецепт швидкого вечері або оригінальної святкової закуски: і вигадувати нічого не треба! Інші рецепти цікавих страв зі свіжих овочів дивіться на нашому сайті: і ваш стіл буде вражати уяву кожного гостя.

    Новые фаршированные перцы с творогом и чесноком: отличная холодная закуска

    Приємного апетиту!