Представляємо вам два ідеальних рецепту закуска до будь-якого столу: обалденние мариновані баклажани! Закуски підійдуть і до повсякденного столу, і до святкового.
Краще м’яса і грибів: неодноразово перевіряла – розлітаються на «ура»! Страви готуються просто, продукти доступні. Закуска готова вже через 12 годин: але зі столу зникає ще швидше. Обов’язково спробуйте приготувати за цим рецептом!
Склад продуктів
Швидкі мариновані баклажани:
- баклажани – 5 штук,
- часник – 5 зубчиків,
- пучок кропу і петрушки,
- рослинна олія – 3 столових ложки,
- перець мелений,
- коріандр мелений.
Для маринаду:
- вода – 1,5 літра,
- оцту 9% – 100 мілілітрів,
- сіль – 2 столові ложки,
- лавровий лист – 3 штуки,
- чорний перець – 3 горошини.
Мариновані баклажани «Мозаїка»:
- баклажани – 1 кілограм
- цибуля – 4 головки,
- болгарський перець – 3 штуки,
- пучок петрушки,
- оцет 9% – 4 столових ложки,
- часник – 3 зубчики,
- сіль – за смаком,
- цукор – 0,5 чайної ложки.
Обалденние мариновані баклажани: два покрокових рецепта
Дуже смачна, корисна закуска вам обов’язково сподобається! Будете робити кожне літо – і не тільки! Обалденние мариновані баклажани – це відмінне доповнення до будь-якого м’яса або з гарніром з картоплі. Так і з шматочком чорного хліба – нереально смачно. Інші рецепти цікавих страв з сезонних овочів дивіться на нашому сайті: і пробуйте їх на смак.
Приємного апетиту!