Пропонуємо вам рецепт приготування ніжних баклажанів в духовці: без заморочок і зайвої витрати часу і сил, звичайно ж).
Такі смачні баклажани можна приготувати на швидку руку: якщо немає часу на створення шедеврів для домашніх або повинні прийти гості. Баклажани, запечені в духовці, виходять дуже ніжними, смачними і апетитними. Причому смак практично однаковий і в холодному, і в гарячому вигляді. Таке блюдо підійде і до м’яса, і до риби, і як самостійна закуска! Приготуйте баклажани за нашим рецептом: вам обов’язково сподобається!
Склад продуктів
- баклажани – 4 штуки,
- майонез – 2 столові ложки,
- часник – 2-3 зубчики,
- зелень петрушки,
- сир Пармезан – 20-25 грам,
- сіль і чорний перець – за смаком,
- орегано – ½ чайної ложки.
Смачні баклажани, запечені в духовці: покроковий процес приготування
Готові смачні баклажани, запечені в духовці, треба буде викласти на сервірувальне блюдо, посипати зеленню. Їсти подано! Реально смачні, апетитні, м’які, ніжні баклажани! Якщо додати побільше часнику, то овочі стануть більш гострими і пікантними. Це вже хто як любить! За 30 хвилин у вас готова відмінна закуска! І це здорово! Сподобався рецепт? На нашому сайті є й інші чудові ідеї для швидкого перекусу: заходьте, вибирайте і готуйте з задоволенням.
Приємного апетиту!