Готую вже тиждень! Ці баклажани ви полюбите з першого шматочка

Цю закуску з баклажанів ви будете готувати знову і знову. І обов’язково полюбите з першого шматочка. Бубочка, запечені в духовці — це неймовірна смакота. Вони чудово доповнять будь-яку страву (м’ясне або рибне). Виходять смачними, ароматними і дуже пікантними.

Необхідні продукти

  • баклажани
  • зелень
  • спеції
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Баклажани промиваємо, просушуємо серветкою і нарізаємо великими шматочками. Перекладаємо в миску, додаємо сіль, спеції (сухий часник, французькі трави, гострий перець) і рослинне масло. Все ретельно перемішуємо.
  • Беремо деко і викладаємо на нього баклажани. Ставимо їх у духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо 15-20 хвилин. Баклажани готові, якщо їх легко можна проткнути ножем.
  • Готові баклажани перекладаємо в миску, додаємо подрібнену зелень і ще трохи рослинного масла. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також баклажани по-корейськи. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту. Така закуска буде відмінно виглядати на святковому або повсякденному столі.

    Готовлю уже неделю! Эти баклажаны вы полюбите с первого кусочкаПриємного апетиту!