Такі грибочки можна сміливо готувати на кожне свято і ваші гості будуть у захваті! Гриби виходять соковиті, пікантні і неймовірно смачними. Їх обов’язково варто поставити на святковий стіл, адже вони будуть набагато смачніше магазинних. А ще такі грибочки можна додавати в салати або різні страви.
Необхідні продукти
- 1 кілограм грибів
- 200 грам рослинного масла
- 100 грам оцту 9%
- 2 чайні ложки солі
- 4 чайні ложки цукру
- 9 зубчиків часнику
- 3 лаврових аркуша
- 20 штук перцю горошком
Починаємо приготування
А ще ми рекомендуємо вам приготувати картопля, запечена по-святковому. Рецепт його приготування є на нашому сайті.
Приємного апетиту!