Відмінне овочеве блюдо на швидку руку з кабачків і спаржевої квасолі

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного овочевого блюда, яке підкорить кожного.

Таке соте стане вашим улюбленцем. Блюдо насправді дуже просте і швидко готується. Соте виходить соковите, трохи хрустке і мега апетитне. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і побалувати своїх улюблених новими приголомшливими смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 250 гр спаржевої квасолі
  • 250 гр цукіні
  • 2 зубчики часнику
  • 10 гр базиліка
  • сіль за смаком
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • половина столової ложки лимонного соку

Починаємо процес

  • В першу чергу добре вимиваємо квасоля і відрізаємо кінчики.
  • Ставимо на вогонь каструлю з водою і додаємо сіль. Доводимо до кипіння і поміщаємо сюди підготовлену квасолю на 5 хвилин.
  • Після чого потрібно відкинути її на друшляк і обдати холодною водою.
  • Добре вимиваємо цукіні і обсушуємо. Потім нарізаємо кружечками. Товщина їх повинна бути приблизно 1 див.
  • Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і обсмажуємо цукіні з двох боків до рум’яного кольору. Після чого їх потрібно перекласти на паперові рушники, щоб видалити зайве масло.
  • Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо його. Потім відправляємо в ту ж сковороду, де обсмажувалися кабачки, і додаємо квасолю. Смажимо інгредієнти пару хвилин, при цьому потрібно постійно помішувати.
  • Після закінчення потрібного часу додаємо цукіні і дрібно нарізаний базилік.
  • Також відправляємо сюди лимонну цедру і сік. Продовжуємо процес смаження ще пару хвилин.
  • Потім блюдо гарячим можна подавати до столу.
  • Вам може сподобатися смачне різотто зі спаржею та печерицями, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Отменное овощное блюдо на скорую руку из кабачков и спаржевой фасоли

    Приємного апетиту!