Кесаділья – страва, дуже популярне в Мексиці. Готується це національне блюдо просто.
Спробуйте приготувати кесаділью один раз: і вона стане вашим улюбленим блюдом на сніданок, а може бути навіть на обід або вечерю. Кукурудзяні коржі (їх можна купити в супермаркеті) з начинкою з шинки, сиру і бекону – неймовірна смакота. У поєднанні з добре підсмаженою шматочками омлету страва виходить дивовижно смачним, апетитним і ситним. А як красиво закуска виглядає на столі: рука сама собою тягнеться за добавкою.
Склад продуктів
- курячі яйця – 4 штуки;
- молоко – 2 склянки;
- вершкове масло – 2 столових ложки;
- шинка – 100-150 грам;
- бекон – 100-150 грам;
- сир Чеддер – 250 грам;
- зелена цибуля – пучок;
- зелений болгарський перець – 1 штука;
- тортилії (кукурудзяні коржі) – 4 штуки;
- соус Сальса;
- сіль і чорний перець – за смаком.
Смачне мексиканське блюдо кесаділья: покроковий процес приготування
Все – кесаділья готова! Як ви вже зрозуміли, кесаділья – це величезний політ для кулінарної фантазії. З начинкою можна експериментувати, як тільки душі завгодно. Головні складові мексиканського блюда – тортилії і сир, все інше – за вашим бажанням! Ще більше рецептів незрівнянною закуски дивіться на нашому сайті.
Готуйте з любов’ю, пригощайте з задоволенням.