Домашня куряча шинка з грибами — що може бути смачніше? Коли я її спробувала, то відразу відмовилася купувати магазинну.
Це дійсно дуже смачно! А ще корисно, без шкідливих добавок і досить економно по грошах! Так навіщо ж платити більше? Готувати її абсолютно не складно: трохи практики — і ви легко і швидко зможете приготувати шинку з куркою і грибами в домашніх умовах. А покроковий рецепт допоможе з легкістю зрозуміти весь процес приготування. Не переживайте — у вас все вийде!
Інгредієнти
- куряча тушка — 2 кілограми;
- печериці — 200-300 грам;
- сіль, перець — за смаком;
- рослинне масло.
Дуже смачна домашня куряча шинка з грибами: покроковий процес приготування
Смак домашньої курячої шинки просто захоплює своєю ніжністю, м’якістю і оригінальним смаком. Таку шинку їв би і їв! За час остигання вона дуже добре спресованого і застигла: тепер її можна нарізати навіть тонкими шматочками, і вона буде відмінно тримати свою форму, не розвалюватися. Для різноманітності, замість грибів, ви можете використовувати овочі (моркву, кукурудзу, горошок, болгарський перець і так далі), волоські горіхи, навіть варене яйце.
Приємного апетиту!