Пиріг з куркою і сиром: ситна і смачна випічка

Поспішаю поділитися з вами найніжнішим пирогом з куркою і сиром.

Цей рецепт оцінить будь-який гурман. Смак у нього просто чарівний. Повітряний і дуже м’яке тісто в поєднанні з куркою в сметанному соусі робить цей пиріг надзвичайно смачним. Спробуйте і вам обов’язково сподобається. А ще я готувала такий пиріг з куркою, сиром і грибами, відірватися неможливо. Додайте жменю обсмажених грибів з цибулею, і отримаєте абсолютно нове блюдо.

Інгредієнти

  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • куряча грудка — півкілограма;
  • сметана — 400 грам;
  • сир — 150 грам;
  • сіль — пів чайної ложки;
  • борошно — 160 грам;
  • яйця — 4 штуки;
  • сода — 0,5 чайної ложки;
  • мелений чорний перець;

Пиріг з куркою і сиром: покроковий рецепт

  • У тарілку виливаємо 250 грам сметани. Решту сметану залишаємо для начинки.
  • Розбиваємо в сметану 3 яйця. Четверте яйце необхідно зварити. Ми будемо його використовувати для начинки.
  • Збиваємо все міксером.
  • Далі додаємо всі сухі інгредієнти. Борошно обов’язково потрібно просіяти. Все знову збиваємо.
  • Для приготування начинки цибулю дрібно шаткуємо і перекладаємо в глибоку тарілку. Після чого товчемо, щоб він дав сік.
  • Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до цибулі.
  • Варене яйце і сир тремо на тертці, додаємо в тарілку до курячого м’яса. Солимо, перчимо за смаком.
  • Заправляємо все сметаною.
  • На деко кладемо папір, і виливаємо половину тіста.
  • На тісто викладаємо начинку так, щоб вона не торкалася країв листа.
  • Щоб те тісто, яким ми будемо поливати зверху, покрила начинку повністю.
  • Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 1 годину. Все залежить від товщини пирога, яка у вас вийде.
  • Пиріг з куркою нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Проведіть теплий сімейний вечір з чашкою ароматного чаю і смачним пирогом.

    Пирог с курицей и сыром: сытная и вкусная выпечка
    Приємного апетиту.