Ніжний курячий рулет — результат перевершив очікування! Це смачніше запеченого м’яса! Таке блюдо можна порівняти тільки з дорогим, приготованим в елітних ресторанах.
А в дійсності, собівартість просто смішна: у порівнянні зі смаком і якістю цього рулету з курки! Я була вражена: настільки м’ясо в рулеті вийшло ніжним, м’яким — просто ідеальним! Рецепт дуже простий — з нею впорається навіть дитина. Сьогодні я хочу поділитися своїм захопленням і розкрити покроковий рецепт ніжного курячого рулету, а також пропоную вам 2 варіанти приготування (запікати в духовці і варити в каструлі). Але від себе хочу сказати: дуже смачно і так, і так!
Інгредієнти
- куряче м’ясо без кісток — 1 кілограм;
- часник — 2 зубчики;
- сіль — 1 неповна чайна ложка;
- мелена паприка — 1 неповна чайна ложка;
- желатин — 25 грам;
- чорний перець — за смаком.
Ніжний курячий рулет: покроковий процес приготування
Домашні курячі рулети — це казка! Обидва варіанти вийшли супер! Немає почуття запеченности або переваренности. Кожен шматочок — це насолода! Ледь помітна різниця в тому, що запечений — трохи ароматнішою, а варена — трошки м’якшою. Але і той, і інший приводять у захват! Навіщо ж купувати магазинні ковбаси?
Приємного апетиту.