Ледачі фаршировані яйця: або приголомшливий паштет з сиру з грибами

Сьогодні я готувала ледачі фаршировані яйця: дуже легко і швидко вийшло. А, головне, те, що з сиром!

У мене не всі люблять сир, а в паштет він взагалі не відчувається! Та ще й додає закуски деяку ніжність. Смак грибів з яйцями – і все! Приготуйте по цьому рецепту приголомшливий паштет з сиру з грибами: не пошкодуєте! Тим більше, що процес елементарний і не займе більше 15 хвилин: поки варяться яйця, обсмажуємо і остуджуємо гриби. Залишається тільки помістити все в чашу блендера і подрібнити – апетитна закуска готова!

Необхідні інгредієнти

  • гриби печериці (або вешенки) – 400 грам,
  • сир будь-якої жирності і консистенції – 200 грам,
  • курячі яйця – 3 штуки,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • зелень – для прикраси,
  • рослинне масло – для смаження.

Як приготувати ліниві фаршировані яйця

  • Свіжі гриби (беремо ті, які є в будинку) промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматочками або слайсами.
  • Очищений від лушпиння ріпчасту цибулю ріжемо кубиками.
  • На сковороду наливаємо олію, розігріваємо, викладаємо гриби з цибулею, солимо і обсмажуємо їх.
  • Смажимо до тих пір, поки не випарується вся волога з грибів.
  • Нарізаємо крупно заздалегідь зварені круто курячі яйця, додаємо в миску.
  • В цю ж посуд викладаємо сир.
  • Обсмажені з цибулею гриби перекладаємо на тарілку і даємо їм охолонути.
  • З’єднайте гриби з яйцями і сиром. Додаємо сіль, перець.
  • Наливаємо півсклянки води або будь-якого бульйону і збиваємо все це заглибним блендером до однорідної маси.
  • Такий паштет намазуємо на будь скибочку хліба або батона: і чудовий бутерброд у нас готовий! Ніжна, смачна закуска: зі смаком грибів і яєць, та ще з сиром! Цікаве рішення і як варіант нового рецепту: назвемо її, ледачі фаршировані яйця! Хочете урізноманітнити повсякденне меню? Не знаєте, що приготувати на свято? Обов’язково відвідайте наш сайт: знайдете все, що потрібно.

    Ленивые фаршированные яйца: или потрясающий паштет из творога с грибами

    Приємного вам апетиту.