Смачний хумус з зеленої гречки

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка виступить відмінним ситним перекусом.

Намажте його на хліб або хрусткий тост, подайте своїм домочадцям і спостерігайте їхні задоволені обличчя. Така смакота виступить також відмінним ситним перекусом. Зберігати хумус можна пару діб у холодильнику. За бажанням можете додати ще пару зубчиків часнику або гострий перчик, наприклад. У будь-якому випадку вийде мега апетитно. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 120 гр зеленої гречки
  • 50 гр кешью
  • 6 в’ялених помідор
  • 10 мл лимонного соку
  • 20 гр кропу
  • 2 столові ложки кунжутної пасти
  • 1 столова ложка кунжуту
  • сіль і спеції за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо замочуємо на ніч зелену гречку і горіхи кешью. В результаті до ранку вони повинні стати м’якими.
  • Потім промиваємо гречку під проточною водою.
  • Після чого відправляємо в чашу блендера разом з горіхами. Пюрируем все до однорідної маси.
  • Потім потрібно дрібно нарізати кріп і в’ялені помідори. Перекладаємо до решти інгредієнтів і додаємо кунжутную пасту, лимонний сік, кунжут, сіль і спеції за смаком. За бажанням кунжут можете замінити на насіння льону.
  • Добре все перемішуємо і в результаті отримуємо щільну пастоподібну масу.
  • Тепер хумус готовий і його можна відразу подавати до столу.
  • Вам може сподобатися апетитний «Хумус» з нуту, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Вкуснейший хумус из зеленой гречки

    Приємного апетиту!