Суп з квасолі з беконом — відмінне блюдо до обіду. Він ідеально різноманітить ваше повсякденне меню. Виходить суп ситним і дуже смачним. Квасоля для страви можна використовувати білу або червону, все залежить від ваших уподобань. Готується суп просто і дуже швидко. В якості основи для супу ми використовували курячий бульйон, приготовлений за рецептом з нашого сайту. Але також підійде і м’ясний або овочевий бульйон. А ще суп можна приготувати на воді. Загалом — експериментуйте!
Необхідні продукти
- біла квасоля — 400 гр
- оливкова олія — 1 ст. л
- цибуля — 1 шт
- часник — 2 зубчкика
- курячий бульйон — 1,2 л
- бекон — 100 гр
- сіль, перець, орегано
- петрушка
Починаємо приготування
Суп виходить смачним і ситним. А подати його можна з коржиками, хлібом або овочевим салатом.
Приємного апетиту!