Готуємо борщ в мультиварці

Борщ в мультиварці — смачне і дуже ситне блюдо. Він легко готується і виходить неймовірно апетитною. А ще такий борщ швидко і просто готується, так що ідеально підійде для повсякденного меню.

Необхідні продукти

  • 500 грам яловичини
  • 400 грам капусти
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 5 картоплин
  • 1 буряк
  • 3 столові ложки томатної пасти
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • сіль, перець, лавровий лист

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо кубиками. У чашу мультиварки наливаємо олію і кладемо цибулю. Включаємо режим «Смаження» на 25 хвилин, не забуваємо періодично помішувати.
  • Очищаємо моркву натираємо на тертці. Додаємо її до цибулі, коли він стане злегка прозорим. Овочі добре перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин, потім додаємо томатну пасту. І знову перемішуємо.
  • Буряк очищаємо і натираємо на тертці. Додаємо її до інших овочів і перемішуємо. Тушкуємо овочі до закінчення режиму.
  • Яловичину промиваємо і ріжемо на маленькі шматочки. Очищаємо картоплю й нарізаємо кубиками. Шаткуємо капусту.
  • Підготовлені продукти додаємо до тушкованим овочам, додаємо сіль і перець за смаком, кладемо лавровий лист, вливаємо воду і все добре перемішуємо. Потім накриваємо кришкою і включаємо режим «Суп» на 1 годину. Коли програма закінчить свою роботу, борщ подаємо до столу.
  • Спробуйте також смачна печеня з гарбузом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Готовим борщ в мультиварке

    Приємного апетиту!