Тушкована яловичина з брокколі і морквою

Смачну страву до вечері. Така яловичина виходить дуже ніжною, соковитою і неймовірно смачною. Вона чудово поєднується з будь-яким гарніром і її можна давати навіть самим маленьким діткам. М’ясо з овочами виходить легким і дієтичним, і гідно бути в меню тих, хто дотримується правильного харчування.

Необхідні продукти

  • яловичина — 800 гр
  • броколі — 500 гр
  • морква — 2 шт
  • цибуля — 1 шт
  • часник — 4 зубчики
  • вершки — 2 ст. л
  • томатний сік — 1,5 ст
  • оливкова олія — 4 ст. л
  • паприка — 1 ч. л
  • чебрець — 1 ч. л
  • зелень
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо його в миску, додаємо сіль, перець, чебрець і паприку, добре перемішуємо.
  • Очищений часник подрібнюємо і додаємо до м’яса, ще раз перемішуємо.
  • Лук очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в глибоку сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо 1-2 хвилини, додаємо підготовлене м’ясо. Все добре перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин.
  • Потім до м’яса додаємо томатний сік, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.
  • Моркву очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо до тушкованого м’яса. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин.
  • Через відведений час в сковороду додаємо брокколі, розібрану на суцвіття. Тушкуємо все разом ще 15 хвилин і вливаємо вершки. Все перемішуємо. Доводимо до кипіння, потім знімаємо з вогню і подаємо на стіл.
  • Спробуйте також «Радянський» гуляш, приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Тушеная говядина с брокколи и морковью

    Приємного апетиту!