Курячі ковбаски з сиром і зеленню: море користі і смаку

Магазинні сосиски може і смачні, але не дуже корисні. Та й м’ясо там, кажуть, несправжнє.

Так навіщо труїти себе і свою сім’ю, якщо самим можна зробити смачні курячі ковбаски з сиром і зеленню. Навіть не знаю, як їх можна порівнювати з магазинними аналогами. По-перше, ковбаски натуральні, так як зроблені тільки з натуральних інгредієнтів. По-друге, ковбаски корисні, так як у них немає сторонніх добавок. І по-третє, вони низькокалорійні, так як присутні тільки дієтичні продукти. Так що їх можна подавати і людям, які стежать за своїм харчування. Приготування м’ясної закуски не займе багато часу: ви зможете порадувати своїх близьких корисним стравою в найближчому майбутньому.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кілограм курячого філе;
  • 1-2 цибулини;
  • 200 грам твердого сиру;
  • 150 грам кропу;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 30 грам вершкового масла;
  • 20 грам солі;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 30-50 мл води;
  • 250 грам кишок.

Як приготувати курячі ковбаски з сиром і зеленню

  • На розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло, потім висипаємо в неї дрібно нарізану цибулю.
  • Обсмажуємо цибулю до м’якості.
  • Готуємо фарш. Пропускаємо Через м’ясорубку куряче філе.
  • Остиглий цибулю теж пропускаємо через м’ясорубку разом з м’ясом.
  • Всипаємо в отриманий фарш порізаний маленькими кубиками сир.
  • Відправляємо туди ж порізаний кріп, подрібнений часник (його можна пропустити через прес, щоб не траплялися шматочки).
  • Солимо і перчимо отриманий фарш за смаком. Все гарненько перемішуємо до однорідності.
  • Вливаємо у фарш трохи води і перемішуємо ще раз.
  • З допомогою м’ясорубки начиняємо плівку (кишки) готовим фаршем.
  • Деко застеляємо пергаментним папером.
  • Викладаємо на деко готові ковбаски і кожну в декількох місцях проколюємо зубочисткою.
  • Ставимо ковбаски запікатися в розігріту до 180 градусів духовку: на 40-50 хвилин.
  • Можете подавати курячі ковбаски з сиром і зеленню до столу: і радувати близьких незвичайним блюдом. До ковбасок також підійде будь-який соус: він зробить смак страви більш пікантним. Ще більше корисних і смачних рецептів ви зможете знайти на сайті: заходьте, дивіться і зберігайте.

    Куриные колбаски с сыром и зеленью: море пользы и вкуса

    Приємного всім апетиту.