Любите гострі страви? Тоді ці крильця спеціально для вас! Виходять вони дуже цікаві, соковиті і приголомшливо смачні. Крильця мають легку пікантну гостринку, яку ви можете регулювати кількістю перцю доданого в блюдо. Такі крильця чудово поєднуються з різним гарніром і чудово підійдуть до вечері.
Готувати такі крильця можна в духовці або на мангалі. У другому варіанті вони виходять особливо смачними.
Необхідні продукти
- 6 крилець
- 2 столові ложки томатної пасти
- 1 столова ложка гострого соусу
- 1 чайна ложка паприки
- 1 чайна ложка імбиру
- 1 перець «Чилі»
- 1 столова ложка винного оцту
Починаємо приготування
До таких крилець можна подати запечені овочі в маринаді. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!