Гострі крильця в томатному соусі

Любите гострі страви? Тоді ці крильця спеціально для вас! Виходять вони дуже цікаві, соковиті і приголомшливо смачні. Крильця мають легку пікантну гостринку, яку ви можете регулювати кількістю перцю доданого в блюдо. Такі крильця чудово поєднуються з різним гарніром і чудово підійдуть до вечері.

Готувати такі крильця можна в духовці або на мангалі. У другому варіанті вони виходять особливо смачними.

Необхідні продукти

  • 6 крилець
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 1 столова ложка гострого соусу
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 чайна ложка імбиру
  • 1 перець «Чилі»
  • 1 столова ложка винного оцту

Починаємо приготування

  • Перець «Чилі» нарізаємо дрібними шматочками.
  • Приготуємо соус. У миску кладемо томатну пасту, додати винний оцет (можна замінити яблучним), імбир, паприку і гострий соус (чилі, табаско). Туди ж додаємо подрібнений перець «Чилі» і все добре перемішуємо.
  • Отриманий соус додаємо до крилець і добре перемішуємо. робити це краще всього в гумових рукавичках, так як соус може обпалити руки.
  • Підготовлене м’ясо накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо підготовлені крильця. Потім ставимо їх у духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • До таких крилець можна подати запечені овочі в маринаді. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Острые крылышки в томатном соусе

    Приємного апетиту!