Такого ви ще не пробували-ніжна грудинка в яблуках

Пропонуємо вам дуже незвичайний рецепт приготування грудинки. М’ясо виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним. Подавати його можна до вечері з будь-яким гарніром, але і на святковому столі вона буде гідно виглядати. Грудинка просто і швидко готується. І потім ви будете готувати грудинку тільки так.

Необхідні продукти

  • 700 грам грудинки
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 3 лаврових аркуша
  • 1,5 яблука
  • пів чайної ложки перцю горошком
  • сіль, перець за смаком
  • 550 мл води

Починаємо приготування

  • Нарізаємо грудку на смужки шириною 6-7 див. Солимо і перчимо їх по смаку.
  • Лук очищаємо і нарізаємо товстими кільцями. У яблук видаляємо насіння і нарізаємо тонкими часточками.
  • Беремо каструлю з товстим дном і викладаємо шар цибулі. Зверху викладаємо шар з яблук, потім викладаємо грудинку, обкладаючи кожен шматочок яблуками.
  • Часник очищаємо і викладаємо зверху на м’ясо. Туди ж кладемо чорний перець горошком і лавровий лист. Зверху наливаємо воду і ставимо каструлю на плиту. Доводимо м’ясо до кипіння, потім накриваємо кришкою і варимо на середньому вогні 90 хвилин.
  • Через відведений час м’ясо готове, можна подавати до столу.
  • М’ясо виходить ніжне, соковите і дуже апетитне. Воно прекрасно поєднується з будь-яким гарніром і буквально тане в роті. Це найкращий рецепт приготування грудинки, який ви тільки могли бачити.

    Подайте таку грудинку з гарніром з картоплі по-селянськи. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Такого вы еще не пробовали-нежная грудинка в яблокахПриємного апетиту!