Рибка запечена в соусі до вечері

Ще одне просте страву до вечері. Рибка запечена в цікавому соусі з цибулею, виходить дивовижно смачною і ніжною. Вона прекрасно підійде до вечері, просто і швидко готується. Для такої страви можна використовувати абсолютно будь-яку рибку (тилапию, горбушу, сьомгу і т. д.). Блюдо підійде до вечері або для святкового столу.

Необхідні продукти

  • 500 грам тілапії (горбуші, сьомги)
  • 150 мл кефіру
  • 150 грам сиру
  • сіль, перець за смаком
  • 1 цибулина

Починаємо приготування

  • Рибу промиваємо, нарізаємо шматочками і перекладаємо у форму для випічки. Подрібнюємо промиту зелень. Твердий сир натираємо на тертці.
  • У чашку наливають кефір, додаємо сіль, перець, сир і все добре перемішуємо.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його в соус і ще раз перемішуємо.
  • Отриману масу виливаємо зверху на рибку і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-40 хвилин.
  • Рибка виходить дуже ніжна і ароматна. На гарнір до неї чудово підійде «Маджадра». Це дуже смачна страва з рису і сочевиці. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Рыбка, запеченная в соусе к ужину

    Приємного апетиту!