Січені рибні котлетки з кукурудзою і сиром

Рубані котлети з сиром і кукурудзою виходять досить ніжні і смачні. Вони чудово підійдуть до вечері, готуються просто і з доступних продуктів. Рибку для страви можна використовувати будь-які на ваш смак. На відміну від м’ясних котлет, вони менш калорійні і чудово підійдуть для дієтичного харчування. За бажанням, котлетки можна не смажити, а запікати в духовці. Але тоді вони можуть вийде більш сухі.

Необхідні продукти

  • філе риби — 600 гр
  • майонез — 3 ст. л
  • гірчиця — 1 ст. л
  • курячі яйця — 2 шт
  • сіль — 1 ч. л
  • сир (тертий) — 100 гр
  • приправа — 0,5 ч. л
  • часник — 3 зубчики
  • крохмаль — 4 ст. л
  • подрібнена зелень — 3 ст. л
  • консервована кукурудза — 100 гр
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Рибку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо дрібними шматочками. А потім перекладаємо в глибоку чашку.
  • В рибу додаємо майонез, гірчицю, вбиваємо курячі яйця кукурудзу і подрібнену зелень. Часник очищаємо і пропускаємо через прес в чашку до решти продуктів. Масу солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції для риби і тертий сир. Все ретельно перемішуємо.
  • В отриману масу додаємо половину крохмалю, перемішуємо. Якщо маса надто рідка, то додаємо ще крохмаль і знову перемішуємо.
  • У сковороді розігріваємо олію і ложкою викладаємо котлетки. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до рум’яного стану. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також січені курячі котлетки з зеленню і сиром. Рецепт їх приготування є на нашому сайті.

    Рубленные рыбные котлетки с кукурузой и сыром

    Приємного апетиту!