Горбуша, запечена в сметані: смачну страву до вечері

Хочете смачно і не калорійно повечеряти? Тоді запечіть горбушу в сметані. Блюдо виходить дуже смачним, рибка соковитою і апетитною. На гарнір можна подати салат або запечені овочі.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм горбуші
  • 100 грам сметани
  • води
  • сіль, перець, спеції

Починаємо приготування

  • ГОрбушу нарізаємо невеликими стейками і перекладаємо в підготовлену форму.
  • У чашку кладемо сметану, сіль, перець, улюблені спеції і вливаємо трохи води. Все перемішуємо і виливаємо у форму до рибки. Маса повинна повністю покривати. ФОрму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів.
  • Випікаємо рибку протягом 30-40 хвилин, потім дістаємо і подаємо до столу.
  • Приготуйте смачний огірковий салат з соусом за рецептом з нашого сайту і подайте його в якості гарніру до рибки. Ваші домочадці будуть в захваті!

    Горбуша, запеченная в сметане: вкусное блюдо к ужину

    Приємного апетиту!