Готуємо рибу за старовинним рецептом. Сьогодні у нас не буде королівських страв на кшталт риби по-грецьки.
У нас буде кілька в маринаді — неймовірно смачне блюдо. Прекрасна рибна закуска прикрасить святковий і буденний стіл. Ви обов’язково оціните це блюдо за смакові і корисні якості. Користь кільки незаперечна. Вона багата мінеральними речовинами, такими як фтор, цинк, кальцій, калій, магній, фосфор, хлор, магній і вітаміни РР, В2, В1 і D. Якщо використовувати правильний рецепт для її приготування, рибка стане хорошою профілактикою серцево-судинних захворювань і депресій. Пропоную вашій увазі стародавній рецепт засолу кільки.
Інгредієнти
- 1 кілограм кільки;
- вода — 1 склянка;
- винний оцет — 0,5 склянки;
- сіль — 1 столова ложка;
- 10 горошин коріандру;
- 15 горошин чорного перцю;
- 3 бутона гвоздики;
- 7 лаврових листів.
Кілька в маринаді: покроковий рецепт
Основна користь кільки полягає не в філе, а в її остові, ось чому засолення — найкращий спосіб її приготування. Калорійність кільки: 175 ккал на 100 грам продукту, користь в рази більша. Зміцнюйте судини, покращує настрій — їжте кільку приготовану правильним рецептом.
Приємного апетиту.