Яловичина, тушкована в пиві: смачна страва до обіду

Страву можна готувати і до обіду, і на святковий стіл. Пиво робить її більш ніжною і надає особливий смак і аромат.Весь спирт йде в процесі приготування, тому ви можете не переживати і сміливо давати м’ясо навіть дітям. Блюдо просте в приготуванні і чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм яловичини
  • 1 цибуля
  • 2 моркви
  • 1 помідор
  • 250 мілілітрів пива
  • 3 столових ложок рослинного масла
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Яловичину нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в глибоку сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану.
  • Лук очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Очищену моркву нарізаємо довільними шматочками. Помідор нарізаємо кубиками.
  • У обсмажене м’ясо додаємо підготовлені овочі, солимо і перчимо його на смак. А також додаємо чебрець і все перемішуємо. За бажанням додаємо лавровий лист. Потім вливаємо підготовлене пиво (для цієї страви краще використовувати світле пиво) і все перемішуємо.
  • Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо м’ясо в пиві 1,5 години. І все, страва готова.
  • Подаємо до столу з ніжним пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Говядина, тушеная в пиве: вкусное блюдо к обеду

    Приємного апетиту!