Макарони з фаршем: смачне і просте блюдо до обіду

Це блюдо дуже просто приготувати. Воно виходить неймовірно смачний і досить ситний. його можна подавати і до обіду, і до вечері. Готуватися воно на швидку руку, коли у вас зовсім немає часу, а сім’я потребує їжі. Продукти для страви використовуються найбільш прості і доступні кожному.

Необхідні продукти

  • макарони — 250 гр
  • фаршу — 250 гр
  • цибуля — 1 шт
  • вершкове масло — 50 гр
  • томатна паста — 1 ст. л
  • бульйон — 150 мл
  • сіль, перець за смаком
  • орегано — 1 ч. л
  • помідори «Черрі» — 3 шт
  • цукор — 1 ч. л
  • базилік — 0,5 ч. л

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом.
  • Відварюємо макарони в злегка підсоленій воді.
  • В обсмажену цибулю додаємо фарш і все перемішуємо, обсмажуємо продукти 5 хвилин. Потім кладемо томатну пасту, орегано, цукор, сіль і перець за смаком, а також додаємо базилік. Все перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Потім вливаємо бульйон або воду і готуємо фарш на середньому вогні 5 хвилин (без кришки).
  • В отриману масу додаємо макарони, перемішуємо і тушкуємо все разом на середньому вогні ще 5-7 хвилин.
  • Помідори «Черрі» розрізаємо на 2 половинки і викладаємо в сковороду до макаронів. Накриваємо кришкою і тушкуємо 2 хвилини. І все, блюдо готове, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також локшину з курячим філе і пекінською капустою в сметанному соусі. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Макароны с фаршем: вкусное и простое блюдо к обеду

    Приємного апетиту!