Ця страва виходить не калорійним і неймовірно смачним. Його приготування не займає багато часу, а фсаольс грудкою можна сміливо їсти навіть на ніч. Блюдо дуже смачне і апетитне. Куряче філе і квасоля по-суті досить сухі продукти, але томатний соус робить їх соковитими і ніжними. так що страва сподобається навіть самим вибагливим.
Необхідні продукти
- куряче філе — 300 гр
- квасоля — 250 гр
- печериці — 100 гр
- цибуля — 1 шт
- часник — 2 зубчики
- морква — 2 шт
- томатна паста — 2 ст. л
- сіль, перець
- рослинна олія
Починаємо приготування
Спробуйте також яловичину, тушковану в пиві. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!