Апетитна квасоля з курячою грудкою в томатному соусі

Ця страва виходить не калорійним і неймовірно смачним. Його приготування не займає багато часу, а фсаольс грудкою можна сміливо їсти навіть на ніч. Блюдо дуже смачне і апетитне. Куряче філе і квасоля по-суті досить сухі продукти, але томатний соус робить їх соковитими і ніжними. так що страва сподобається навіть самим вибагливим.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 300 гр
  • квасоля — 250 гр
  • печериці — 100 гр
  • цибуля — 1 шт
  • часник — 2 зубчики
  • морква — 2 шт
  • томатна паста — 2 ст. л
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Квасолю відварюємо до готовності або беремо консервовану.
  • Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до рум’яного кольору.
  • Печериці нарізаємо шматочками і додаємо до м’яса. Перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.
  • Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, а потім додаємо до м’яса. Очищену моркву нарізаємо брусочками і також кладемо до м’яса. Все перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. А потім тушкуємо під кришкою протягом 5 хвилин.
  • В отриману суміш додаємо квасоля, окріп і томатну пасту. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також яловичину, тушковану в пиві. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Аппетитная фасоль с куриной грудкой в томатном соусе

    Приємного апетиту!