Просте блюдо на кожен день: макарони з ковбасою і зелений горошком

Для цієї страви вам знадобляться прості продукти, які є на кожній кухні. І, загалом, ви можете і просто приготувати макарони з ковбасою. Але ми пропонуємо більш цікавий варіант. Адже в нашому страві не тільки макарони і ковбаса, але і зелений горошок, а також вершки. Ми впевнені, вам сподобається.

Необхідні продукти

  • ковбаса — 300 гр
  • макарони — 400 гр
  • цибуля — 1 шт
  • зелений горошок — 400 гр
  • сіль, перець
  • крохмаль — 1 ч. л
  • вершки — 500 мл

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Ковбасу нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до цибулі, все добре обсмажуємо.
  • У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо і кладемо макарони. Відварюємо до готовності.
  • У сковороду з цибулею і ковбасою додаємо вершки, а також сіль і перець за смаком. Туди ж додаємо крохмаль і доводимо все до кипіння. А потім знімаємо з вогню.
  • Каструлю з макаронами (без води) ставимо на плиту на невеликий вогонь, додаємо вершковий соус і зелений горошок. А потім все перемішуємо, пропарюють 1 хвилину і подаємо до столу.
  • Спробуйте також макарони з фаршем. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Простое блюдо на каждый день: макароны с колбасой и зеленый горошком

    Приємного апетиту!