Курячі відбивні-соковиті, ніжні і смачні

Особливими і дуже смачними ці відбивні робить фантастичний маринад. Завдяки йому м’ясо виходить ніжним і соковитим. Подавати їх можна як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром. У будь-якому випадку вийде дуже смачно!

Необхідні продукти

  • 2 курячих філе
  • 4 столові ложки йогурту
  • 4 зубчики часнику
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 2 курячих яйця
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Куряче філе розрізаємо вздовж на 2-3 частини. Потім кожен шматочок накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо з двох сторін.
  • В невелику чашку насипати сіль і перець по смаку, перемішуємо і отриманою сумішшю промазуємо м’ясо. Перекладаємо його в миску.
  • Часник очищаємо і пропускаємо через прес і кладемо в чашку. Додаємо до нього йогурт і перемішуємо. Отриманий соус виливаємо в м’ясо і добре перемішуємо. Накриваємо м’ясо тарілкою і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
  • У миску вбиваємо курячі яйця і добре збовтуємо.
  • Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
  • Шматочок м’яса обвалюємо в борошні, потім в яйцях і викладаємо на сковороду. Обсмажуємо відбивні з двох сторін до золотистого кольору. А потім подаємо до столу з дивовижним імбирно-апельсиновим соусом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
  • Куриные отбивные-сочные, нежные и вкусные

    Приємного апетиту!