Страви в горщиках завжди виходять більш ніжні і соковиті. А головне, корисні, адже в процесі приготування практично не використовується жир і всі продукти нидіють у власному соку. І наша страва не виняток. Яловичина томлена з квасолею і грибами виходить неймовірно смачною і припаде до смаку кожному, хто її спробує. Подавати її можна як самостійне блюдо або з гарніром. Страва стане прекрасним доповненням до вашого меню вихідного дня.
Необхідні продукти
- яловичина — 500 гр
- квасоля — 200 гр
- помідори — 300 гр
- гриби — 300 гр
- болгарський перець — 2 шт
- цибуля — 2 шт
- сіль, перець
- рослинна олія
Починаємо приготування
Спробуйте також пельмені з грибами в горщиках. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!