Дивовижне блюдо з фаршу з квасолею і селерою

Блюдо просто приголомшливе! Фарш з квасолею і селерою-просте і не дороге блюдо, але при цьому неймовірно смачне. Ви будете від нього в повному захваті! Подавати такий фарш можна з макаронами, кашею або картоплею. Загалом з будь-яким гарніром, який тільки можна придумати. Блюдо виходить ситним і бюджетним, тому гідно увійти у ваше повсякденне меню.

Необхідні продукти

  • фарш — 500 гр
  • квасоля — 250 гр
  • помідори — 300 гр
  • селера — 200 гр
  • цибуля — 2 шт
  • часник — 3 зубчики
  • сушені трави — 2 ч. л
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Очищений часник нарізаємо дрібними шматочками.
  • Селеру нарізаємо кубиками. Помідори натираємо на тертці або подрібнюємо в блендері.
  • У сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо його 1 хвилину до м’якого стану і додаємо часник. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 1 хвилину.
  • Потім в масу додаємо фарш, знову перемішуємо і смажимо на середньому вогні 10 хвилин. Не забуваємо все посолити і поперчити за смаком.
  • Через відведений час масу додаємо селера, все перемішуємо і продовжуємо тушкувати ще 10 хвилин.
  • Потім в масу додаємо помідори і сушені трави. Знову перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
  • Через відведений час в сковороду кладемо квасоля, попередньо відварену або консервовану. Знову все перемішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини. Через відведений час страва готова, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також шикарне блюдо з фаршу і картоплі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Изумительное блюдо из фарша с фасолью и сельдереем

    Приємного апетиту!