Горбуша з ніжною заправкою і овочами (готуємо в мультиварці)

Рибка-кращу страву до вечері. А приготована з овочами в соусі вона виходить просто дивовижною. Рибка припаде до смаку кожному, навіть якщо ви не дуже любите рибу. Вона легко готується, виходить соковитою і неймовірно смачною. Просто ідеальне блюдо!

Необхідні продукти

  • 1,5 кілограма горбуші
  • 4 цибулини
  • 1 велика морквина
  • 2 болгарських перця
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • сіль
  • 250 грам сметани
  • 100 мл рослинного масла

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо соломкою і кладемо в каструлю. Туди ж вливаємо олію.
  • Очищену моркву натираємо на тертці і додаємо до цибулі. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо його до інших овочів. Все перемішуємо і обсмажуємо до м’якого стану.
  • Рибу промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
  • Готові овочі додаємо сметану, томатну пасту, сіль і перець. Все перемішуємо і зверху викладаємо рибку.
  • Мультиварку накриваємо кришкою і виставляємо режим «Гасіння» (140 градусів) на 25 хвилин. Через відведений час рибка готова, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також рибку в томатному соусі з овочами. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Горбуша с нежной заправкой и овощами (готовим в мультиварке)

    Приємного апетиту!