Турецький сочевичний суп-самий простий і швидкий рецепт

Цей суп дуже просто готується, виходить смачною, ситною і корисним. Ми думаємо, така страва сподобається кожній господині. Супчик чудово підійде для повсякденного меню. Готується з доступних продуктів, та й виглядає апетитно. І є його будуть із задоволенням навіть маленькі дітки.

Готувати суп можна на курячому бульйоні. Приготувати його неймовірно смачним можна за рецептом з нашого сайту. Або навіть зробити пісний варіант-на воді.

Необхідні продукти

  • 1 літр бульйону
  • 1 склянку сочевиці
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 картоплі
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • м’ята (за бажанням)
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену картоплю нарізаємо кубиками. Очищаємо моркву і нарізаємо дрібними шматочками. Промиваємо сочевицю.
  • Беремо каструлю, наливаємо в неї рослинне масло і кладемо цибулю. Обсмажуємо 2 хвилини і додаємо моркву, все перемішуємо і обсмажуємо ще 2 хвилини. Потім додаємо м’яту (за бажанням), перемішуємо, кладемо картоплю і сочевицю. Потім вливаємо бульйон.
  • Доводимо суп до кипіння, знімаємо пінку солимо і перчимо за смаком. Варимо його на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
  • Через відведений час суп готовий, перемелюємо його блендером, доводимо до кипіння і подаємо до столу. Якщо суп вийшов дуже густим, то в нього можна додати трохи більше води або бульйону.За бажанням можна додати лимонний сік.
  • Суп готовий, можна подавати до столу. Готується він просто, швидко і з доступних продуктів. Ми впевнені, що ваші близькі залишаться від нього в повному захваті.
  • Турецкий чечевичный суп-самый простой и быстрый рецепт

    Приємного апетиту!