Так скумбрію ви ще не готували! Риба в духовці-незвичайний легкий рецепт

Цю рибку ми пропонуємо вам запекти в духовці. Готуватися вона буде практично без жирів у власному соку. Така рибка виходить дуже ніжною і соковитою. А головне-поживною. Її можна приготувати до вечері або обіду-ваші близькі будуть у захваті!

Необхідні продукти

  • 2 скумбрії
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 2 горошини запашного перцю
  • 2 лаврових аркуша
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо кільцями. Очищаємо моркву і нарізаємо кружечками.
  • Скумбрію очистити від нутрощів, а потім промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Потім солимо і перчимо її за смаком.
  • Беремо банку і викладаємо в неї скумбрію і овочі шарами, чергуючи їх між собою. Змащувати банку нічим не потрібно!
  • У підготовлену банку кладемо горошини перцю і лавровий лист. А також вливаємо 1 столову ложку рослинної олії.
  • Зверху банку, накриваємо шматочком фольги і ставимо в холодну духовку. А потім розігріваємо до 180 градусів.
  • Запікаємо рибку протягом 60-70 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також скумбрію, запечену в гірчичному соусі. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Так скумбрию вы еще не готовили! Рыба в духовке-необычный легкий рецепт

    Приємного апетиту!