Рибка в паніровці з чудовим соусом «Тартар»

Насправді весь незвичайний і приголомшливий смак цього блюда робить соус, приготований спеціальним чином. Саме він надає рибці особливий смак і пікантність. І подавати його можна не тільки з цією рибкою.

Рибка в паніровці з соусом-чудове блюдо вихідного дня. Таку рибку можна приготувати для домашніх посиденьок або сімейного перегляду фільму. Виходить вона соковита, з хрусткою скоринкою. А соус надає її просто неземний смак.

Необхідні продукти

  • філе рибки — 500 гр
  • куряче яйце — 1 шт
  • сіль, перець, спеції
  • панірувальні сухарі
  • рослинна олія

Для соусу

  • майонез — 7 ст. л
  • мариновані огірки — 100 гр
  • часник — 2 зубчики
  • зелень

Починаємо приготування

  • Рибку промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсушивам паперовим рушником.
  • У миску вбиваємо куряче яйце і трохи збиваємо. Додаємо яйце, сіль, перець і будь-які спеції. Все добре перемішуємо.
  • Підготовлені шматочки рибного філе мачає в яйце. а потім обвалюють у панірувальних сухаря і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору, а потім перекладаємо на тарілку.
  • Приготуємо соус. Подрібнюємо мариновані огірки і зелень.
  • У миску кладемо майонез. Рада. Краще використовувати домашній майонез «Провансаль», приготовлений за рецептом з нашого сайту.
  • Часник очищаємо і пропускаємо через прес, а потім додаємо в майонез. Туди ж кладемо зелень і підготовлені огірки, все перемішуємо.
  • Перекладаємо соус на блюдо, зверху викладаємо соус і подаємо до столу. До речі, соус можна подати і окремій мисці. Тоді в нього можна буде занурювати рибку тим, хто хоче їсти її з соусом. а ті, кому соус не припав до смаку (хоча таке неможливо) зможуть їсти її в чистому вигляді.
  • Рыбка в панировке с потрясающим соусом «Тартар»

    Приємного апетиту!