Скумбрія сама по собі, хоч як її не приготуй, дуже смачна!
Але скумбрія в гірчичному соусі, та в духовці – це щось з чимось! Виходить приголомшливе блюдо до вечері! Рецепт простий, готувати не складно, а результат – завжди шикарний! Ніжна, ароматна і дуже смачна рибка! І не тільки до вечері: ця страва чудово підійде до будь-якого святкового застілля. Подавати скумбрію на стіл можна з будь-яким гарніром: але ми сьогодні буде робити з картопляним пюре. Обов’язково доповніть вечеря легкими салатами і маринованими овочами: байдужих не залишиться.
Необхідні інгредієнти
- скумбрія – 2 штуки,
- цибуля ріпчаста – 2-3 штуки,
- сметана – 3 столових ложки,
- соєвий соус – 2 столових ложки,
- гірчиця їдальня – 1 столова ложка,
- додатково: картопляне пюре, зелень.
Скумбрія в гірчичному соусі: як приготувати в духовці
Ніжну рибку подаємо на стіл з картопляним пюре і зеленню (або будь-яким іншим гарніром)! Скумбрія в гірчичному соусі – це просто приголомшливе блюдо! Соковита, пікантна, апетитна рибка вам обов’язково сподобається. Готуйте із задоволенням, і повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.
Приємного всім апетиту.