Незвичайно смачний смажений морський окунь

Пропонуємо вам приготувати просту, але вишукану страву-смаженого окуня. Готується воно дуже просто, а виходить неймовірно смачним. А також страва містить багато корисних вітамінів і мінералів. Тому воно гідно увійти у ваше повсякденне меню.

Необхідні продукти для приготування смаженого окуня

  • 2 тушки морського окуня
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець
  • панірувальні сухарі

Починаємо приготування смаженого окуня

  • Розморожуємо морського окуня. Відрізаємо у нього голову і видаляємо потрухи. А також зрізаємо хвіст і плавники. Видаляємо у рибки луску і ретельно промиваємо.
  • Рибку нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо за смаком. У такому вигляді залишаємо на 20 хвилин.
  • Яйце додаємо в миску і трохи збиваємо. В іншу миску насипаємо панірувальні сухарі.
  • Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
  • Беремо шматочок рибки, обвалюємо його в яйці, потім в сухарях і відразу перекладаємо на розпечену сковороду. Точно також чинимо з кожним шматочком. Смажимо рибку до золотистого кольору, потім перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • На гарнір до такої рибки можна подати картоплю по-селянськи з сирним соусом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Необыкновенно вкусный жареный морской окунь

    Приємного апетиту!