Тріска в медово-соєвому соусі: смачна страва до вечері

Цю рибку можна приготувати до вечері. Виходить вона смачна і дуже ніжна. Цікавий соус надає їй особливий смак і просто приголомшливий аромат. Подавати її можна з гарніром з нуту в томатному соусі. Такий гарнір ви можете також приготувати за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 800 грам тріски
  • 250 мл рідкого меду
  • 60 мл кунжутного масла
  • 120 мл соєвого соусу
  • 60 мл яблучного оцту
  • 1 чайна ложка імбиру
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Промиваємо рибу і ріжемо на порційні шматочки. Витираємо їх паперовими рушниками.
  • У миску наливаємо мед, додаємо кунжутне масло, соєвий соус, оцет, імбир і сіль з перцем за смаком. Все ретельно перемішуємо.
  • Підготовленим соусом промазуємо рибку і кладемо в пакет для випічки. Потім виливаємо до неї залишки соусу і закриваємо. А потім прибираємо в холодильник на кілька годин.
  • Промаринованную рибку, разом з пакетом, перекладаємо на деко і ставимо випікатися в духовку на 10 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 200 градусів.
  • Готову рибку викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Треска в медово-соевом соусе: вкусное блюдо к ужинуПриємного апетиту!