Цю рибку можна приготувати до вечері. Виходить вона смачна і дуже ніжна. Цікавий соус надає їй особливий смак і просто приголомшливий аромат. Подавати її можна з гарніром з нуту в томатному соусі. Такий гарнір ви можете також приготувати за рецептом з нашого сайту.
Необхідні продукти
- 800 грам тріски
- 250 мл рідкого меду
- 60 мл кунжутного масла
- 120 мл соєвого соусу
- 60 мл яблучного оцту
- 1 чайна ложка імбиру
- сіль, перець
Починаємо приготування
- Промиваємо рибу і ріжемо на порційні шматочки. Витираємо їх паперовими рушниками.
- У миску наливаємо мед, додаємо кунжутне масло, соєвий соус, оцет, імбир і сіль з перцем за смаком. Все ретельно перемішуємо.
- Підготовленим соусом промазуємо рибку і кладемо в пакет для випічки. Потім виливаємо до неї залишки соусу і закриваємо. А потім прибираємо в холодильник на кілька годин.
- Промаринованную рибку, разом з пакетом, перекладаємо на деко і ставимо випікатися в духовку на 10 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 200 градусів.
- Готову рибку викладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!