Вишукане блюдо-форель, запечена в духовці

Звичайно. форель-риба, яка виходить смачною в будь-якому вигляді (смаженому, вареному або запеченому). Наш рецепт просто розповість вам, як зробити з неї справжню ресторанну страву. Готувати її можна до недільного вечері або на святковий стіл. Байдужих до такої страви не буде, ми вам обіцяємо!

Необхідні продукти

  • форель (філе) — 1 шт
  • оливкова олія — 4 ст. л
  • цибуля — 1 шт
  • часник — 3 зубчики
  • лимонний сік — 1 ч. л
  • лимонна цедра
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Деко застеляємо пергаментним папером і ставимо розігріватися духовку до 180 градусів.
  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на сковороду. Обсмажуємо його 1 хвилину і додаємо подрібнений часник і лимонну цедру. Все перемішуємо і ще трохи обсмажуємо. У масу додаємо лимонний сік, перемішуємо і знімаємо з вогню.
  • Рибку промиваємо, сушимо паперовим рушником, солимо і перчимо за смаком, а потім кладемо на деко. Зверху викладаємо підготовлену суміш і ставимо форму в духовку на 15-20 хвилин.
  • Через відведений час рибку перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також тріску в медово-соєвому соусі. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Изысканное блюдо-форель, запеченная в духовке

    Приємного апетиту!