Эскебаче з скумбрії-блюдо іспанської кухні

Эскебаче-спеціальний вид маринування рибки в гострому соусі. Для цієї страви використовують абсолютно будь-яка риба. Ми пропонуємо вам приготувати эскебаче зі скумбрії. Цей спосіб маринування приглушить особливий аромат скумбрії і зробить рибку незабутньо смачною.

Необхідні продукти

  • скумбрія — 1 шт
  • цибуля — 1 шт
  • лимон — 0,5 шт
  • лавровий лист — 1 шт
  • оливкова олія — 100 мл
  • оцет — 3 ст. л
  • гілочка чебрецю
  • сіль — 1 ч. л

Починаємо приготування

  • Скумбрію промиваємо, видаляємо нутрощі і відокремлюємо філе від кісток. А потім нарізаємо її на середні шматочки.
  • Беремо каструлю і кладемо в неї рибку. Туди ж вливаємо олію, оцет і лимонний сік. А також додаємо сіль, чебрець, подрібнену цибулю і лавровий лист. Все добре перемішуємо і ставимо каструлю на плиту.
  • Отриману масу доводимо до кипіння, потім знімаємо каструлю з вогню і охолодити до кімнатної температури. А потім ставимо в холодильник на всю ніч.
  • На наступний день рибку дістаємо, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • А ще ми рекомендуємо вам спробувати приготувати скумбрію в духовці в банку. Така рибка точно доведеться вам за смаком і виходить дивно ніжною. Рецепт її приготування є на нашому сайті.

    Эскебаче из скумбрии-блюдо испанской кухни

    Приємного апетиту!