«Хек» в томатному соусі-шикарне блюдо до вечері

«Хек» в томатному соусі-просте страву до вечері. Подавати можна як у гарячому, так і холодному вигляді. Воно все одно буде смачним. Як гарнір до такої страви краще всього приготувати пюре (картопляне або з кольорової капусти). Блюдо швидко впишеться у ваше повсякденне меню і стане популярним у вашій родині.

Необхідні продукти

  • 700 грам риби «Хек»
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 70 грам томатної пасти
  • 50 грам пшеничного борошна
  • сіль, перець за смаком
  • 3 чорних перцю горошком
  • 1 лавровий лист

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо кубиками. Очищену моркву натираємо на тертці.
  • Рибку очищаємо від нутрощів, промиваємо, солимо і перчимо за смаком. А потім нарізаємо порційними шматочками.
  • Підготовлену рибу обвалюють у борошні і смажимо на розжареній сковороді до золотистого кольору.
  • В іншу сковороду кладемо цибулю і смажимо до рум’яного кольору. Потім додаємо моркву, перемішуємо і тушкуємо ще 2 хвилини.
  • У склянку з водою кладемо томатну пасту і перемішуємо.
  • Зверху на тушковані овочі викладаємо обсмажену рибку і заливаємо розведеною томатною пастою. Туди ж кладемо лавровий лист і перець горошком.
  • Блюдо накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин. І можна подавати до столу.
  • «Хек» в томатном соусе-шикарное блюдо к ужинуПриємного апетиту!