Суп із сочевиці: просте і смачне блюдо в пост

Цей супчик чудово впишеться у ваше пісне меню. Чи сподобається вегетаріанцям. Він досить простий у приготуванні і при цьому неймовірно смачний. Суп чудово підійде до обіду, виходить ситним і апетитно виглядає.

Необхідні продукти

  • 250 грам чечевиці
  • 3 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець, куркума
  • 250 грам шампіньйонів
  • рослинна олія
  • зелень

Починаємо приготування

  • Сочевицю ретельно промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою.
  • Картопля очищаємо, нарізаємо шматочками і додаємо до сочевиці. Все перемішуємо і ставимо на плиту. Відварюємо продукти протягом 15-20 хвилин.
  • Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану дрібними шматочками цибулю і терту моркву. Засмажку солимо і перчимо за смаком, обсмажуємо до м’якості і додаємо куркуму. Все перемішуємо.
  • Печериці нарізаємо довільними шматочками, перемішуємо і обсмажуємо 5-7 хвилин.
  • Отриману додаємо зажарку в суп, перемішуємо, солимо за смаком. Накриваємо кришкою і відварюємо протягом 15 хвилин.
  • Додаємо в нього зелень і подрібнений часник. Знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і даємо супу настоятися протягом 5 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також турецький сочевичний суп-пюре. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Суп из чечевицы: простое и вкусное блюдо в пост

    Приємного апетиту!