Німецький картопляний суп

Пропонуємо вам приготувати простий картопляний суп. Рецепт досить простий у приготуванні, а супчик виходить дуже домашнім. Суп припаде до смаку кожному, хто його спробує. І стане прекрасним доповненням до вашого меню.

Необхідні продукти

  • картопля — 1 кг
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • лавровий лист — 2 шт
  • чорний перець горошком 5 шт.
  • вершки — 400 мл
  • сіль, перець за смаком
  • ковбаски
  • зелень
  • часник

Починаємо приготування

  • Картопля очищаємо, промиваємо, нарізаємо великими шматочками і кладемо в каструлю. Туди ж додаємо очищену і нарізану великими шматочками цибулю.
  • Моркву очищаємо, ріжемо на шматочки і додаємо до інших овочів.
  • Овочі заливаємо водою, щоб вона злегка прикривала їх. Додаємо до них лавровий лист і перець горошком.
  • Каструлю ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо овочі до м’якого стану.
  • З готової овочевої суміші дістаємо моркву і відкладаємо на тарілку. Лавровий лист і перець горошком виймаємо і викидаємо.
  • З овочів зливаємо відвар в миску.
  • Залишився картоплю з цибулею розминаємо товкачиком до стану пюре. Потім вливаємо відкладений відвар і додаємо вершки. Все перемішуємо.
  • Моркву нарізаємо дрібними шматочками і повертаємо в суп. Солимо і перчимо його за смаком, знову ставимо на плиту і доводимо до дуже гарячого стану, але не кип’ятимо.
  • Ковбасу нарізаємо шматочками і обсмажуємо на розпеченій сковороді до рум’яності.
  • Подрібнюємо підготовлену зелень. Часник очищаємо і ріжемо на дуже маленькі шматочки.
  • Готовий суп наливають у тарілку. Додаємо до нього зелень, часник і ковбаску.
  • Спробуйте також часниковий крем-суп. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Немецкий картофельный суп

    Приємного апетиту!