Інгредієнти:
- Свинина
1 кілограм
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Часник
2 зубчики
- Коріандр
1 ч. л.
- Гранат
1 штука
- Сіль
5 грамів
- Перець
5 грамів
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 50 хвилин
- Час приготування: 15 хвилин
Свинячу корейку на кістки промити, нарізати і замаринувати її з цибулею, часником і спеціями. Блюдо залишити на півгодини маринуватися.
Через 30 хвилин залити корейку гранатовим соком і залишити ще на 20 хвилин.
Після того, як м’ясо замаринувалося, можна смажити на решітці гриля до готовності (12-15 хвилин).
Готову страву посипати рубаною зеленню.