Свиняча корейка на кістці

Cвиная корейка на кости

Інгредієнти:

Свинина

1 кілограм

Цибуля ріпчаста

1 штука

Часник

2 зубчики

Коріандр

1 ч. л.

Гранат

1 штука

Сіль

5 грамів

Перець

5 грамів

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 50 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин

Свинячу корейку на кістки промити, нарізати і замаринувати її з цибулею, часником і спеціями. Блюдо залишити на півгодини маринуватися.

Через 30 хвилин залити корейку гранатовим соком і залишити ще на 20 хвилин.

Після того, як м’ясо замаринувалося, можна смажити на решітці гриля до готовності (12-15 хвилин).

Готову страву посипати рубаною зеленню.