Інгредієнти:
- Зелений горошок (заморожений)
150 грамів
- Картопля варена (в мундирі)
400 грамів
- Морква (варена)
150 грамів
- Яйця варені
3-4 штук(і)
- Огірки (свіжі)
200 грамів
- Крабові палички або крабове м’ясо)
200 грамів
- Лосось (консервований)
1 банку
- Кріп
2 гілочки
- Цибуля зелена (перо)
3 пера
- Сіль
- Перець
- Майонез
- Сметана (жирна і густа)
Для прикраси
- Яйця перепелині (варені)
- Ікра червона зерниста
- Кількість порцій: 8
- Час приготування: 45 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Тип обробки: Подрібнення
Зелений горошок висипаємо в киплячу підсолену воду і після закипання варимо 3 хвилини. Відкидаємо на друшляк, споліскують холодною водою. Картоплю, моркву і яйця чистимо і нарізаємо середнім кубиком. Так само подрібнюємо огірки і крабові палички. На замітку: якщо нарізані огірки посолити, а потім злити сік, в салаті не з’явиться рідини. Зливаємо рідину з баночки з лососем, виймаємо з риби кістки, знімаємо шкірку. Філе кришимо. З’єднайте підготовлені продукти у великій мисці.Посипаємо рубаним кропом і зеленою цибулею, солимо, перчимо, заправляємо густим майонезом. Якщо соус рідкий, можна змішати його зі сметаною. Викладаємо салат гіркою на тарілку, по краю прикрашаємо половинками перепелиних яєць з ікрою або завитками з майонезу.