Олів’є з крабовими паличками

Оливье с крабовыми палочками

Інгредієнти:

Зелений горошок (заморожений)

150 грамів

Картопля варена (в мундирі)

400 грамів

Морква (варена)

150 грамів

Яйця варені

3-4 штук(і)

Огірки (свіжі)

200 грамів

Крабові палички або крабове м’ясо)

200 грамів

Лосось (консервований)

1 банку

Кріп

2 гілочки

Цибуля зелена (перо)

3 пера

Сіль
Перець
Майонез
Сметана (жирна і густа)

Для прикраси

Яйця перепелині (варені)
Ікра червона зерниста
  • Кількість порцій: 8
  • Час приготування: 45 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Тип обробки: Подрібнення

Зелений горошок висипаємо в киплячу підсолену воду і після закипання варимо 3 хвилини. Відкидаємо на друшляк, споліскують холодною водою. Картоплю, моркву і яйця чистимо і нарізаємо середнім кубиком. Так само подрібнюємо огірки і крабові палички. На замітку: якщо нарізані огірки посолити, а потім злити сік, в салаті не з’явиться рідини. Зливаємо рідину з баночки з лососем, виймаємо з риби кістки, знімаємо шкірку. Філе кришимо. З’єднайте підготовлені продукти у великій мисці.Посипаємо рубаним кропом і зеленою цибулею, солимо, перчимо, заправляємо густим майонезом. Якщо соус рідкий, можна змішати його зі сметаною. Викладаємо салат гіркою на тарілку, по краю прикрашаємо половинками перепелиних яєць з ікрою або завитками з майонезу.